product
Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

Groothandel in kappersbenodigdheden

Onze groothandel in kappersbenodigdheden voorziet zowel particulieren als professionals van kwalitatief materiaal. Wij hebben alles in huis om het haar te voeden, verzorgen en beschermen. U vindt bij onze groothandel een uitgebreid scala aan kappersbenodigdheden van bekende en minder bekende merken, geschikt voor uiteenlopende haartypes. Ga op weg naar de beste haarverzorging voor uzelf en/of uw klanten.

Onze groothandel in kappersbenodigdheden heeft alles in huis voor gezond haar

Als groothandel in kappersbenodigdheden beschikt KappersOutlet over een ruime expertise. Alle spullen die we in onze webshop aanbieden, zijn door ons team eigenhandig geselecteerd en goedgekeurd. We verdienden reeds het vertrouwen van honderden kappers verspreid over heel Vlaanderen. Sluit u zich binnenkort ook aan bij ons klantenbestand? In onze winkel vindt u alle kappersspullen terug die u in het salon nodig heeft. Denk aan kapmantels en verzorgingsproducten. Maar onder andere ook Primat tondeuses van het merk Moser, knipscharen en stijltangen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn veilig voor haar en huid.

Geniet van onze voordelige service

Bekijk het ruime aanbod aan kappersspullen in onze webshop, kies uw favorieten en bestel vandaag nog. Professionele klanten genieten van een levering uiterlijk binnen de 24 uur. Zo komt u nooit zonder materiaal te zitten. De bestellingen van particuliere klanten worden door onze groothandel in kappersbenodigdheden tussen de één en drie werkdagen geleverd. Wanneer u dus een bestelling plaatst aan het begin van de week, heeft u diezelfde week nog uw spullen in huis! Naast onze webshop hebben we ook een fysieke groothandel in kappersbenodigdheden. Contacteer een van onze winkels verspreid over Antwerpen, namelijk in Lier, Merksem, Aartselaar en Brasschaat. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@kappersoutlet.com of te bellen naar één van onze vestigingen.

Resultaat 1–24 van de 3458 resultaten wordt getoond

End

End