product
Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

Groothandel in kappersbenodigdheden

Onze webshop is een groothandel in kappersbenodigdheden en voorziet zowel particulieren als professionals van kwalitatieve kappersspullen. Wij hebben alles in huis om het haar te voeden, verzorgen en beschermen. U vindt in onze webshop een uitgebreid scala aan kappersspullen van bekende en minder bekende merken, geschikt voor alle uiteenlopende haartypes. Ga op weg naar de beste haarverzorging voor uzelf en/of uw klanten.

Onze groothandel in kappersbenodigdheden heeft alles in huis voor gezond haar

Als groothandel in kappersbenodigdheden bezit KappersOutlet over een ruime expertise. Alle kappersspullen die we in onze webshop aanbieden, zijn door ons team eigenhandig geselecteerd en goedgekeurd. We verdienden reeds het vertrouwen van honderden kappers verspreid over heel Vlaanderen. Sluit u zich binnenkort ook aan bij ons klantenbestand? In onze webshop vindt u alle kappersspullen terug die u in het salon nodig heeft. Denk aan kapmantels, verzorgingsproducten, tondeuses van onder meer het merk Moser, knipscharen en stijltangen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn veilig voor haar en huid.

Geniet van onze voordelige service

Bekijk het ruime aanbod aan kappersspullen in onze webshop, kies uw favorieten en bestel vandaag nog. Professionele klanten genieten van een levering uiterlijk binnen de 24 uur. Zo komt u nooit zonder materiaal te zitten. De bestellingen van particuliere klanten worden tussen de één en drie werkdagen geleverd. Wanneer u dus een bestelling plaatst aan het begin van de week, heeft u diezelfde week nog uw spullen in huis! Naast onze webshop hebben we ook een fysieke groothandel in kappersbenodigdheden. U vindt onze winkels verspreid over Antwerpen, namelijk in Lier, Merksem, Aartselaar en Brasschaat.

Resultaat 1–16 van de 1230 resultaten wordt getoond

Einde

Einde