Opificio Emiliano

Leveringsgarantie van 24u
Gratis levering vanaf €50
14 dagen gratis retourneren

Bij KappersOutlet verkopen wij ook producten van Opificio Emiliano. Dit Italiaanse merk heeft enkele producten die u kunt gebruiken voor de styling en het verzorgen van uw haar. Bent u dus nog op zoek naar enkele producten om te gebruiken in uw kapperszaak? Dan moet u eens een kijkje nemen naar het volledige aanbod van Opificio Emiliano dat wij verkopen.

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber
Davines Naturaltech Purifying Shampoo 1000ml

Welke producten verkopen wij van Opificio Emiliano?

In onze webshop met kappersspullen verkopen wij tal van verschillende producten van het Italiaanse merk Opificio Emiliano. Dat kan gaan van shampoos tot degelijke conditioners. Daarnaast biedt dit fantastische merk ook enkele haarkleuringsproducten. Het grote voordeel aan de producten van Opificio Emiliano is dat ze natuurlijk gemaakt zijn. Deze biologische producten zijn dan ook zowel goed voor uw haar als voor de natuur.

Verzorg uw haar met de producten van dit merk

Ontdek bij KappersOutlet het volledige aanbod aan producten van Opificio Emiliano. Dat kan gaan van verzorgingsproducten tot producten voor het kleuren voor uw haar. U kunt natuurlijk ook eens kijken naar onze andere merken. Zo vindt u ook van Matrix haarkleuring. Als u twijfelt voor welk merk of product u het beste gaat, kunt u ook langskomen in één van onze fysieke winkels in Aartselaar, Merksem, Lier en Brasschaat. Met vragen over uw online bestelling, kunt u ook contact met ons opnemen via het e-mailadres info@kappersoutlet.com of het telefoonnummer van uw favoriete vestiging.

Davines naturaltech well being shampoo 1000ml kappersoutlet
Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic