Opificio Emiliano

Leveringsgarantie van 24u*

Gratis levering vanaf €75

14 dagen retourneren

Bij KappersOutlet.com verkopen wij ook producten van Opificio Emiliano. Dit Italiaanse merk heeft enkele producten die u kunt gebruiken voor de styling en het verzorgen van uw haar. Bent u dus nog op zoek naar enkele producten om te gebruiken in uw kapperszaak? Dan moet u eens een kijkje nemen naar het volledige aanbod van Opificio Emiliano. 

www.opificio-emiliano.eu

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber

Welke producten verkopen wij van Opificio Emiliano?

In onze webshop met kappersspullen verkopen wij tal van verschillende producten van het Italiaanse merk Opificio Emiliano. Dat gaat van shampoos tot  conditioners. Daarnaast biedt dit fantastische merk ook enkele haarkleuringsproducten. Het grote voordeel aan de producten van Opificio Emiliano is dat ze natuurlijk gemaakt zijn. Deze biologische producten zijn dan ook zowel goed voor uw haar als voor de natuur. Neem een kijkje op www.opificio-emiliano.eu

Verzorg uw haar met de producten van dit merk

Ontdek bij KappersOutlet.com het volledige aanbod aan producten van Opificio Emiliano. Dat kan gaan van verzorgingsproducten tot producten voor het kleuren voor uw haar. U kunt natuurlijk ook eens kijken naar onze andere merken. Zo vindt u ook van Matrix haarkleuring. Als u twijfelt voor welk merk of product u het beste gaat, kunt u ook langskomen in één van onze fysieke winkels in Aartselaar, Merksem, Lier en Brasschaat. Met vragen over uw online bestelling, kunt u ook contact met ons opnemen via het e-mailadres info@kappersoutlet.com of het telefoonnummer van uw favoriete vestiging.

Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic