Haarkleuring van Matrix

Leveringsgarantie van 24u
Gratis levering vanaf €50
14 dagen gratis retourneren

Wij verkopen het merk Matrix voor haarkleuring. Als u een kapperszaak heeft, kunnen wij bij KappersOutlet dit merk zeker aanraden. Wij verkopen verschillende kleuren, waardoor u ongetwijfeld de kleuren vindt die u nodig heeft voor het haar van uw klanten. Bekijk ons volledige aanbod aan de haarkleuringen van Matrix of andere producten.

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber
Davines Naturaltech Purifying Shampoo 1000ml

Een schitterende haarkleur met de Matrix permanente haarkleuring

Als u werkt in een kapperszaak of op zoek bent naar haarkleuring voor uw eigen kapsel, dan kunnen wij de producten van Matrix zeker aanraden. Dit merk zorgt voor een permanente kleuring. Bovendien kunt u al hun kleuren ook onderling mengen, zodat u de exacte kleur kunt creëren die u nodig heeft. De haarkleuring van Matrix zorgt voor glanzend haar met een schitterend resultaat. Naast dit merk verkopen we ook nog haarkleuringsproducten van andere merken. Als u grijs haar onder andere wilt wegwerken, dan kunt u kiezen voor de L’Oréal Majirel.

Kies de kleur die u wilt

Ontdek alle kleuren haarkleuring van Matrix en koop al de nodige kappersspullen. U bent ook meer dan welkom in één van onze fysieke winkels in Aartselaar, Merksem, Lier en Brasschaat. Daar helpen we u met veel plezier verder. Maar ook online staan de medewerkers van KappersOutlet voor u klaar. Zo kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@kappersoutlet.com of door te bellen.

Davines naturaltech well being shampoo 1000ml kappersoutlet
Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic