Davines shampoo

Leveringsgarantie van 24u
Gratis levering vanaf €50
14 dagen gratis retourneren

Bij KappersOutlet koopt u Davines shampoo makkelijk online. Als officiële verdeler van Davines Belgium, bieden we een ruim assortiment aan van het Italiaanse merk. Al hun haarverzorgingsproducten zijn samengesteld uit ingrediënten op natuurlijke basis, wat maakt dat ze niet alleen lief zijn voor het milieu, maar ook voor uw haar en hoofdhuid. U vindt in onze online winkel een divers aanbod aan Davines shampoo, aangevuld met conditioners, haarmaskers en beschermende crèmes.

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber
Davines Naturaltech Purifying Shampoo 1000ml

Een shampoo die lief is voor de mens en de natuur

Davines startte in 1983 als onderzoekslaboratorium en ontwikkelde haarverzorgingsproducten voor wereldvermaarde schoonheidsmerken. Ze hadden daarom alles in huis om de sprong te wagen naar hun eigen verzorgingsmerk, en met succes. Hun producten zijn geliefd over de hele wereld en zijn in steeds meer landen verkrijgbaar. In België is er nog geen officieel kantoor. Dankzij de unieke samenwerking van KappersOutlet met Davines, kunt u nu ook in ons land hun shampoo makkelijk en snel online aankopen. Professionele klanten genieten van een levering binnen de 24 uur. Zo heeft u de volgende dag reeds alle producten ter beschikking om het haar van uw klanten te laten stralen. Particuliere klanten mogen hun pakje binnen één tot drie werkdagen verwachten bij een online bestelling en u zal het zien, de shampoo en overige producten van Davines zijn uw geduld meer dan waard!

Stel ons al uw vragen

Omdat ons online aanbod van Davines shampoo en verzorgingsproducten soms nogal overweldigend kan zijn, staan onze medewerkers iedere dag voor u klaar. Stuur hen een bericht via de chat, of bel naar het nummer +32 473 12 36 31. U kunt ook steeds mailen naar het e-mailadres info@kappersoutlet.com. U kunt er ook voor kiezen om uw aankopen in een van onze fysieke winkels te doen. U vindt ons verspreid over Antwerpen in Aartselaar, Merksem, Brasschaat en Lier.

Davines naturaltech well being shampoo 1000ml kappersoutlet
Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic