Shampoo van Davines

Leveringsgarantie van 24u

Gratis levering vanaf €75

14 dagen retourneren

Bij KappersOutlet koopt u makkelijk van het merk Davines heerlijke shampoo online. Als officiële verdeler van dit Italiaanse merk, bieden we een ruim assortiment. Al hun shampoos zijn samengesteld uit ingrediënten op natuurlijke basis, wat maakt dat ze niet alleen lief zijn voor het milieu, maar ook voor uw haar en hoofdhuid. U vindt in onze online winkel een divers aanbod aan Davines shampoo, aangevuld met conditioners, haarmaskers en beschermende crèmes.

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber
Davines Naturaltech Purifying Shampoo 1000ml

Davines is met zijn shampoo lief voor de mens en de natuur

Davines ontwikkelde verschillende shampoos die goed zijn voor elke type haar. Als u kiest voor shampoos of andere haarverzorgingsproducten van Essential Haircare van dit merk, dan weet u dat uw haar voorzien zal zijn van voeding, hydratatie, volume, glans en bescherming. De producten van Davines zijn geliefd over de hele wereld en zijn in steeds meer landen verkrijgbaar. Dankzij de unieke samenwerking van KappersOutlet met Davines, kunt u nu ook in ons land hun shampoo makkelijk en snel online aankopen. Professionele klanten genieten van een levering binnen de 24 uur. Zo heeft u de volgende dag reeds alle kappersproducten ter beschikking om het haar van uw klanten te laten stralen. Particuliere klanten mogen hun pakje binnen één tot drie werkdagen verwachten bij een online bestelling en u zult het zien, de shampoo en overige producten van Davines zijn uw geduld meer dan waard! Daarnaast vindt u in onze webshop ook nog shampoos van andere merken. Denk hierbij aan:

Stel ons al uw vragen

Omdat ons online aanbod aan shampoo en verzorgingsproducten van Davines of andere biologische haarproducten soms nogal overweldigend kan zijn, staan onze medewerkers iedere dag voor u klaar. Stuur hen een bericht via de chat. U kunt ook steeds contact met ons opnemen door te mailen naar het e-mailadres info@kappersoutlet.com. U kunt er ook voor kiezen om uw aankopen in een van onze fysieke winkels te doen. U vindt ons verspreid over Antwerpen in Aartselaar, Merksem, Brasschaat en Lier.

Davines naturaltech well being shampoo 1000ml kappersoutlet
Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic