Biologische haarproducten

Leveringsgarantie van 24u

Gratis levering vanaf €75

14 dagen retourneren

Bent u op zoek naar biologische haarproducten? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen naar de producten die we verkopen bij KappersOutlet.com. Zowel in onze webshop als in onze fysieke winkels bieden we tal van producten aan die gemaakt zijn van natuurlijk materiaal en zo niet schadelijk zijn voor het milieu.

kappersoutlet kapster
kappersoutlet barber
Davines Naturaltech Purifying Shampoo 1000ml

Een ruim aanbod aan biologische haarproducten

Om u een mooi aanbod te bieden aan biologische haarproducten, werkt onze groothandel in kappersbenodigdheden samen met verschillende merken. U vindt onder andere shampoos van Davines in onze webshop die gemaakt zijn op natuurlijke basis en zo niet schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast vindt u ook van het Italiaanse merk Opificio Emiliano biologische haarproducten. Ook zij werken alleen maar met natuurlijk materiaal dat goed is voor de natuur en uw haar. 

Zorg voor uw haar en de natuur

Neem alvast een kijkje naar het ruime aanbod aan biologische haarproducten die u kunt vinden in onze online shop. U kunt er ook altijd voor kiezen om langs te komen in één van onze fysieke winkels in Antwerpen. Zo hebben we vestigingen in Aartselaar, Merksem, Lier en Brasschaat. Met vragen, kunt u ook daar terecht of u kunt contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen naar info@kappersoutlet.com.

Davines naturaltech well being shampoo 1000ml kappersoutlet
Correcte en snelle service staat bij ons centraal. Dit gepaard gaande met advies op maat waar nodig.
kappersoutlet dominic
Dominic